ikRijverzekerd

Gewoon goed geregeld!

Via onafhankelijke autobedrijven biedt ikRijverzekerd voor iedere klant een uitgebreide en betrouwbare autoverzekering met maximale zekerheid voor een zeer aantrekkelijke prijs. Alles met het grootste gemak.

Polisvoorwaarden

Als u een autoverzekering afsluit, staat u voor een aantal keuzes. U kunt kiezen uit drie verschillende dekkingen en voor één of meer aanvullende verzekeringen.

Zo zorgt u ervoor dat de verzekering helemaal aansluit bij uw situatie. Hieronder vindt u de ikRijverzekerd polisvoorwaarden.

Personenauto
Bestelauto
Pechhulp

Productwijzers

Wij vinden het belangrijk dat u goed en objectief wordt voorgelicht. Daarom zijn er door het Verbond van Verzekeraars productwijzers opgesteld, waarin u precies kunt lezen wat er gemiddeld genomen onder een bepaalde verzekering valt.

Omdat ikRijverzekerd niet gemiddeld is, is het van belang dat u ook onze eigen polisvoorwaarden leest. Daarin staat precies hoe wij het doen. Klik hier voor de productwijzers.

Wijzer in geldzaken

Voor onafhankelijke betrouwbare informatie kunt u ook terecht op de website van Wijzer in geldzaken.

Wijzer in geldzaken is een initiatief van het ministerie van Financiën. De reden? Het financiële inzicht van de Nederlanders vergroten, zodat consumenten beter in staat zijn financiële beslissingen te nemen.

ikrijverzekerd